Uyari
1 sayfadaki 1 sayfası
Uyari
Isiloon yada felankor denildiginde ne olursa olsun , eger ki oyunda oldugunu gorup heleki expde vs oldugunu gorursem gelmeyenlerin isiloon-felankor'a clandan cikaricam , kim olursa leveli - verdigi np ne olursa olsun , ha ben exp'me bakarim vs diyen varsada buyursun simdiden ciksin clandan .
Charda poke vardi oydu buydu buda bahane degil , soylersiniz cagirildiginda giderler .
Gerekmedigi surece herkes KENDI chariyla orda olucak , sorun istemiyorum artik sacma sapan tartismalar vs .
Ayrica kata erken yada gec gelmeniz benim sorunum degil , Isiloon kesilirken orda degilseniz , puan alamazsiniz .Eski sisteme gecicez illaki parti sslerini toplicaz ?
Charda poke vardi oydu buydu buda bahane degil , soylersiniz cagirildiginda giderler .
Gerekmedigi surece herkes KENDI chariyla orda olucak , sorun istemiyorum artik sacma sapan tartismalar vs .
Ayrica kata erken yada gec gelmeniz benim sorunum degil , Isiloon kesilirken orda degilseniz , puan alamazsiniz .Eski sisteme gecicez illaki parti sslerini toplicaz ?
Poli- Pwnage Clan Leader
1 sayfadaki 1 sayfası